Revelatii de weekend

|

Conform unei definitii nedefinite, weekendul reprezinta o perioada de timp in care stai cu pwla-n sus acasa, deoarece esti liber de la serviciu. Daca nu stiati, exista o categorie de oameni care lucreaza si in weekend si care au denumirea de prostus weekendus sau prostul de weekend. Din aceasta categorie fac parte si eu, asa ca nu am de facut altceva bun decat sa va povestesc niste intamplari scurte:

  • In weekend-ul ce tocmai a trecut, am vazut un copil gras. Nimic neobisnuit pana acum. Copilul gras purta un tricou (mai mare cu vreo 4 numere decat marimea copiilor normali, de varsta cu el). Iarasi nimic neobisnuit. E acum vine partea amuzanta...copilul gras avea un mesaj pe tricou: "Eu sunt gras, dar tu esti urat. Eu pot sa slabesc, dar tu ce poti sa faci?". Deci, m-am amuzat un timp, iar mesajul mi s-a parut chiar simpatic, insa alta era problema. Copilul acesta era si gras si urat. Bai nene, deci avea niste falci de ziceai ca-s bulci. Daca nu avea nasul, puteam sa jur ca ma panicam si incepeam sa strig Nu te cacaa!!.
  • S-a dus de mult moda masurarii obiectelor cu ajutorului metrului sau a ruletei. Mai nou se folosesc...chilotii. Nu stiu cat de util e acest lucru, dar voi o puteti intreba pe femeia care masura diagonala unui monitor cu chilotii abia cumparati. Daca eram in locul ei, as fi masurat o plasma, astfel chilotii s-ar fi desfasurat in totalitate si nu pe jumatate, ca-n cazul monitorului.
  • Chiar inainte sa-mi iau si eu o binemeritata pauza, ma trezesc cu 2 tigani care ma abordeaza astfel: Varule, stii unde gasim si noi cifre si litere? In mod normal, le-as fi dat un raspuns de genul "In carti, fututi mortii ma-tii de cioara spurcata", dar cicatricile de cutit ce le aveau pe mana, nu recomandau o astfel de pornire. Dupa o analiza mai amanuntita, am aflat ca era vorba despre abtibilduri cu cifre si litere.
  • Un mosulica simpatic, mi-a dat definitia termenului curva. Conform conceptiei sale, litera V reprezinta cracii femeii inainte de futai, iar termenu curva nu este altceva decat un amestec de termeni jargonici si stiintifici a sectiunii inghinale si dorsale. Curva vine de la cur+vagin. Adica, toate femeile sunt curve...Simplu, nu?

0 comentarii: