Sponsorizare

|

Pe cand ma uitam la meciul de bambilici fotbal dintre Steaua si Unirea Urziceni,am observat cu stupoare ce sponsor aveau ialomitenii : Primaria Voluntari.Zeci de lucruri mi-au venit in minte,dar ma intreb :
Cat de moral e ca o institutie publica cum este Primaria Voluntari (localitate din judetul Ilfov) sa sponsorizeze o echipa de fotbal din judetul Ialomita?
Cum e posibil ca Primaria Voluntari sa "verse" bani de la bugetul local intr-o echipa "provinciala",in conditiile in care autoproclamantul "oras" Voluntari este cu infrastructura la pamant (sau mai bine-zis cu noroiul pan' la gat)?
In cazul in care acesti bani oferiti ialomitenilor nu provin de la bugetul local,de ce nu sunt investiti intr-o echipa proprie a acelui "oras",indiferent ca e de fotbal,handbal,baschet,trosbal sau spagging (facand referinta la dl Pandele,PSD-ist convins)?

Pe viitor, este posibila o sponsorizare a Asociatiei Homopoponarilor catre echipa de futsal FC Curcubeu , o sponsorizare a Primariei Sectorului 5 (al lui Marean) catre echipa de sah SC Almasahe si o sponsorizare a RATB catre CFR Cluj.

0 comentarii: